Перейти до вмісту
Нова Книга
Головна
Каталог
Перемикач меню
Медицина і фармація
Гуманітарні науки
Культура і мистецтво
Інші видання
Про нас
Доставка і оплата
Обліковий запис
Перемикач меню
Кабінет користувача
Вхід
Відновити пароль
Кошик
Список бажань
Нова Книга
Main Menu
Вихід
Вхід
Головна
Договір публічної оферти
Доставка і оплата
Змінити пароль
Кабінет користувача
Каталог
Кошик
Новинки
Особистий кабінет
Оформлення замовлення
Правила та умови
Про нас
Реєстрація
Список бажань
Товар
Категорія
інші видання
3
Дисципліна
інше
3
Спеціальність
харчові технології
3
Тип видання
підручник
1
посібник
2
Мова видання
українська
3
Рік видання
2005
2
2007
1
Рівень знань
університет інститут академія
3
Головна
/ Товар Спеціальність / харчові технології
харчові технології
Відображаються усі з 3 результатів
Сортувати за популярністю
Сортувати за останніми
Сортувати за ціною: від нижчої до вищої
Сортувати за ціною: від вищої до нижчої
Технохімічний контроль виробництва солоду, пива і безалкогольних напоїв. // Мелетьєв А.Є. (за ред.) та ін.
75
₴
Додати в кошик
Немає в наявності
Технологічне проектування м’ясо-жирових підприємств. м’ясної промисловості. // Клименко М. М.
80
₴
Читати далі
Молекулярно-абсорбційний спектральний аналіз. // Штокало М.Й. та ін.
20
₴
Додати в кошик
Домашня сторінка
Увійти
Увійти
Реєстрація
Реєстрація
Авторизація
Реєстрація
*
*
Запам'ятати
Увійти
Втратили пароль ?
Авторизація
Реєстрація
*
*
*
Індикатор складності пароля:
Пароль не введено
*
Реєстрація
Авторизація
Реєстрація
Генерація паролю
Отримати новий пароль